PIXEL-MIXEK: Különleges fotósorozat az esélytelen kutyákért

A Pixel - Mixek projekt célja, hogy különleges képsorokkal és nem mindennapi szövegekkel felhívja a figyelmet azokra a menhelyen élő kutyákra, akik szinte esélytelennek számítanak az örökbefogadás szempontjából.

A 2016 - os csapatba olyan kutyákat válogattunk be, akik érthetetlen módon bent ragadtak a menhelyen, többségük több, mint 1 éve gazdikereső, holott alapszinten képzettek, jól szocializáltak. A tízes fogat nagy része részt vett az Életre ítélve börtönprogramban, ahol a fogvatartottak segítségével megtanultak alap engedelmes vezényszavakat, pórázfegyelmet, és nem okoz számukra problémát idegen emberrel kommunikálni, együttműködni sem. A kutyák többsége ideális családi kutya, vagy sportkutya lehetne, már csak szerető Gazdikra lenne szükség, akik mellett tovább bontogathatnák szárnyaikat.

A projektet hárman álmodtuk meg, idén a csapat magja négytagúvá bővült, és a menhely munkatársaival, önkénteseivel kiegészülve valósítottuk meg. Támogatóinknak hála, akik mellénk álltak, a projektben résztvevő kutyák örökbefogadói sem járnak rosszul, hiszen a kutyatársuk mellett extra kedvezményeket, ajándékokat kapnak.

Az idei csapat fotózási kellékeit hálásan köszönjük a PetBagnek! Megkeresésünkre azonnal pozitív választ kaptunk, a gyönyörű kutyakendőkért pedig hamarosan lehet tolongani egy jótékonysági licit keretében!

A kiváló minőségű Josera állateledelek támogatásával, a Josera Magyarország Hajdú-Bihar megyei forgalmazójától, a Blöki Butik csapatától pedig kezdőcsomagot és további tápvásárlási kedvezményt kapnak a leendő gazdik.

 

Gazdikeresőink: 

 

Majoránna

 

Ha nyugodt életre vágysz, legyen kerted. Ha tartalmasabb szórakozást szeretnél, legyen egy kutyád! Velem nem kell választanod! Békén hagynám a virágaidat, és kivirágoznék melletted! 

Majoránna galériája ITT megtekinthető.

 

Imbi

 

Olyan sokféle család létezik. Az én szüleim miért ne lehetnének kétlábúak?

Imbi galériája ITT megtekinthető.

 

Sanyi

 

Jól látok? Te vagy ott az alagút végén Gazdi?! Meg ne mozdulj, már kúszok is hozzád!

Sanyi galériája ITT megtekinthető.

 

Trilla

 

Gyereket nevelni nem könnyű! Ne is mondd, tudom, mennyi gond van velük, én is felneveltem pár almot. Elkél a segítség? Akkor gyere értem még ma!


Trilla galériája ITT megtekinthető.

 

Marci

 

Ha már úgy is fekete vagyok, lehetek az árnyékod? Veled mennék Akárhová, Valahová és Bárhová is!

Marci galériája ITT megtekinthető.

 

April

 

Szereted osztani az észt, jól esik, ha figyelnek Rád? A kutyák között is vannak stréberek, iszom a szavaidat, eszem a falatokat! Legyél Te a figyelmem középpontja!

April galériája ITT megtekinthető.

 

Kurt

 

Nekem nincs bakancslistám. De ha a Tiéden rajta van, hogy legyen egy kutyád, itt az ideje megvalósítani ezt a pontot!

  Kurt galériája ITT megtekinthető.

 

Picur

 

Focirajongó vagy? Nálam nem hátrány! Alkossunk egy csapatot, és leszek a fáradhatatlan labdaszedőd!

  Picur galériája ITT megtekinthető.

 

Aida

 

Elég a szürke hétköznapokból! Velem tutira nem fogsz unatkozni! Nem gáz, ha lúzer vagy, mellettem népszerű leszel és megtanítalak lazulni!

  Aida galériája ITT megtekinthető.

 

Kicsi

 

Agyalsz, aggódsz, túlkomplikálsz mindent? Ne pocsékold ilyesmire az idődet! Tanulj tőlem, örülj apró dolgoknak, és hagyd, hogy a gondok elszálljanak, mint a buborékok!

Kicsi galériája ITT megtekinthető.
 

----------------------------------------------------------------------
Ha nem áll módodban örökbe fogadni, de tetszik neked a projektünk és szeretnéd támogatni kutyáinkat, segíthetsz akár egy telefonhívással is!


Továbbá segíthetsz nekünk abban, hogy minél több lehetséges gazdihoz eljussanak kutyáink, azzal, hogy a bejegyzés alján található gombok valamelyikével megosztod oldalunkat akár a Facebookon, akár más közösségi portálokon!

(A Pixel-Mixek FB oldalán nyerhetsz is megosztásoddal!)