♂ Kicsi

Friss: GAZDIS!! :)

Nem: Ivaros kan

Születés: 2015. 07. 30. 

Bekerülés: Ondódon tették ki az erdőbe a 6 testvért. Nagyon nehezen lehetett őket megfogni, haraptak és félelemből támadtak. Nagyon szocializálatlanok voltak, rengeteg idő kellett még feloldódtak.

Kicsi egy nagyon kedves, nagyon barátságos kutya. Előéletét ismerve rengeteget fejlődött, szocializálódott és szerencsére mára már teljesen kiegyensúlyozott kutyus vált belőle. Mentorával rengeteget tanulnak, tud klikkerezni, az alap parancsszavakat ismeri, tud láb mellett sétálni és egyéb trükköket, amit szívesen bemutatna a gazdinak. :) Pórázon szépen sétál, bár séta elején kissé húz. Imád felfedezni, nagyon játékos kutya. Részt vett az Életre ítélve-cellaprogramban is Minden kutyával jól kijön, nemtől, kortól függetlenül. Igazi nagyfiú, bár nem látszik rajta, de kaukázusi keverék, így határozott gazdit keres magának.


További infók Kicsiről a menhely weboldalán, IDE KATTINTVA érhetők el.

Az örökbefogadás szabályairól pedig ITT lehet olvasni.*


(A képek megtekintéséhez javasoljuk a galéria nézetet - katt az első képre!)


*Szeretnénk felhívni a leendő gazdik figyelmét, hogy az örökbefogadásnak van egy egyszeri díja, melyről sajnos nem áll módunkban lemondani. Egyrészről azért, mert a menhely jelentős bevételi forrását jelenti, másrészről pedig a komoly szándék jeleként tekintünk rá. Reméljük, ez senkit nem tántorít el az örökbefogadástól, hiszen egy csekély összegért így is egy oltott, féreghajtott, minden szükséges kezelésben részesült, ivartalanított kutyát kap, kezdőcsomaggal,  valamint kedvezményes tápvásárlási lehetőséggel.