♂ Kurt

Nem: Ivaros kan

Születés: 2014. március 

Bekerülés: A kapu elé kötötték ki, chipes volt, ez alapján megtaláltuk azt a gazdát, aki már tovább ajándékozta a kutyát. Az első tulajdonos se névvel, se címmel nem tudott szolgálni az "új gazdát" illetően.

Kurt tapasztalt kutyás gazdát keres, aki hajlandó vele rehabilitációra/kutyaiskolába járni. Bekerülése óta viselkedése bizonytalan, kennelben gyakran támadó, kajaféltő. Azonban kennelen kívül olyan emberekkel, akiket már ismer teljesen más. Mentora rengeteg trükköt megtanított neki (ül, áll, fekszik, lábhoz, marad, gyere, pacsi) valamint kint le tudja tiltani a földről evésről is. Más - nem domináns - kutyákkal jól kijön, kissé rámenős, de ez fiatal kori játékosságából és energikusságából fakad. Agresszióra hajlamos viselkedése miatt javasolt egy hosszabb ismerkedési periódus. Ebben mentora a gazdi segítségére lenne.


További infók Kurtról a menhely weboldalán, IDE KATTINTVA érhetők el.

Az örökbefogadás szabályairól pedig ITT lehet olvasni.*


(A képek megtekintéséhez javasoljuk a galéria nézetet - katt az első képre!)


*Szeretnénk felhívni a leendő gazdik figyelmét, hogy az örökbefogadásnak van egy egyszeri díja, melyről sajnos nem áll módunkban lemondani. Egyrészről azért, mert a menhely jelentős bevételi forrását jelenti, másrészről pedig a komoly szándék jeleként tekintünk rá. Reméljük, ez senkit nem tántorít el az örökbefogadástól, hiszen egy csekély összegért így is egy oltott, féreghajtott, minden szükséges kezelésben részesült, ivartalanított kutyát kap, kezdőcsomaggal,  valamint kedvezményes tápvásárlási lehetőséggel.